Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز گفت: مشارکت شهرداری در ساخت فصل دوم سریال جلال، به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری، فرهنگ و اخلاق جامعه است که امروز آماج تهاجم فرهنگی دشمن قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، ایرج شهین‌باهر در حاشیه آیین آغاز ضبط فصل دوم سریال جلال اظهار داشت: فیلم و سریال از ابزارهای مطلوب جامعه برای انتقال هویت و معرفی افراد شاخص، شهدا، ایثارگران و قهرمانان یک شهر است که ما نیز سعی در استفاده از این ظرفیت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قصد داریم برای معرفی افراد شاخصی که در تبریز زندگی کرده و نقشی در حفظ کشور و انقلاب اسلامی داشته‌اند، در ساخت چنین کارهای ارزشمندی مساعدت کرده و تبریز را به عنوان شهر قهرمانان و پایتخت تشیع به دنیا معرفی کنیم.

او اضافه‌ کرد: پیگیر انجام اموری هستیم که اعتقاد داریم باید برای شهر و شهروندان صورت بگیرد و بر همین اساس مشارکت در ساخت سریال‌ جلال را در حوزه فرهنگ و انتقال مباحث اعتقادی، تاریخی و ایثارگری قهرمانان تبریز برای نسل‌های بعدی لازم می‌دانیم.  

ایرج شهین‌باهر تأکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداری و صدا و سیما دست در دست هم داده‌اند تا اثر فاخر و نفیسی در این شهر تولید شود، که امیدواریم در تاریخ ثبت شده و سال‌های سال ماندگار باشد.

او افزود: در کنار این کار، ما با مشارکت در ساخت این سریال‌ها، تبریز و ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری، فرهنگ و تمدن و اعتقاد و ایمان تبریز را نیز به ایران معرفی می‌کنیم.

شهردار تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر تداوم حمایت از سینماگران و فرهنگ و هنر تبریز نیز گفت: در برابر میلیاردها دلاری که دشمنان انقلاب برای تهاجم فرهنگی در نظر گرفته‌ و بنیان خانواده اسلامی و ایرانی را نشانه‌ رفته‌اند، هزینه ساخت چنین سریالی بسیار اندک است.

او افزود: راه مقابله با دشمنان انقلاب که درصدد تغییر رویه کشورهای اسلامی هستند، ساخت چنین سریال‌هایی است که فرزندان ایران اسلامی را از توطئه آنان مصون بداریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار تبریز سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی ابراهیم فرقانی اظهار کرد: با دستور دادستانی شهرستان تبریز در اجرای احکام موضوع تبصره ۲ ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی سردرود و آرپادره‌سی شهرستان تبریز ۳۳ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و زمینها به وضع سابق برگشت.

وی با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی، از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری می‌شود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسل‌های آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده می‌کنند، همواره موظف‌ هستند از آن به طور صحیح بهره‌برداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.

فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است خاطرنشان کرد: هرگونه تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است ادامه داد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.

فرقانی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهاد‌ها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاه‌های متخلف طبق قانون به محاکم قضائی معرفی خواهند شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز گفت: گشتهای مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و نیز گزارش‌های دریافتی از سامانه ۱۳۱، مزارع و باغ‌ها را رصد می‌کنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز