Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نجفی کارگردان و بازیگر نقش اول سریال جلال، همدلی و نیت پسندیده عوامل این کار را از شاخصه‌های این سریال عنوان کردند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «حسن نجفی» کارگردان آذری زبان سریال «جلال» که این شب‌ها و در ایام الله دهه فجر از شبکه اول سیما پخش می‌شود، با حضور در برنامه زنده صبح بخیر ایران گفت: داستان جلال ۹ سال پیش توسط آقای ثروتمند نوشته شده بود و با توجه به سختی که در این کار‌ها با موضوع تاریخی است، افراد مختلفی جهت ساخت این سریال مطرح بودند که در نهایت قرعه به نام ما افتاد و ۲ سال پیش بازنوسی این طرح را شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به داستان این سریال گفت: داستان این سریال در ۳ بخش و از سال ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ را به تصویر می‌کشد که ما را مجاب می‌کرد از عوامل حرفه‌ای و سابقه دار در این کار استفاده کنیم که با توجه به بازخورد‌هایی که این چند روز داشتیم مشخص بوده در این راه موفق بودیم.

نجفی ادامه داد: هنرمندان تبریزی گل کاشتند و به زودی با چهره‌هایی مواجه می‌شوید که هم در سینما و هم در تلویزیون ماندگار خواهند شد.

کارگردان سریال جلال به اهمیت بالای رسانه ملی اشاره کرد و اظهار داشت: جرات می‌خواهد برای ۸۰ میلیون انسان کار بسازی و از همه کسانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند می‌خواهم که به خوشان اجازه ندهند کار بی کیفیت تحویل مردم دهند.

در بخش دیگری از این برنامه «عمار تفتی» بازیگر نقش اول سریال جلال گفت: اینکه کار تولید کجاست، بودجه کار چقدر است، چه کسانی می‌سازند و بازیگرانش چه کسانی هستند کیفیت کار را مشخص نمی‌کند بلکه آن چیزی که دل تماشاگر می‌نشیند نیت آدم‌هایی است که دور هم جمع می‌شوند.

وی در ادامه نیز بیان داشت: اغلب هنرمندان با توجه به اینکه حرفه بازیگری، شغل آن‌ها محسوب می‌شود و از این راه امرار و معاش می‌کنند در کار‌هایی دور هم جمع می‌شوند که هم یک کاری ساخته شود و هم اینکه یک پولی هم در بیارند. ولی مزیت سریال جلال نسبت به بیشتر کار‌هایی چه در تهران و چه در شهرستان‌ها ساخته می‌شود، نیت‌های مشترک و پسندیده عوامل اصلی این کار می‌باشد.

بازیگر نقش جلال با ابراز خوشحالی و رضایت از بازی در این سریال گفت: این سریال را با عمق وجودمان کار کردیم و به شخصه نقشم را با همه وجود و توانم بازی کردم که امیدوارم به دل تماشاگران هم بنشیند.

تفتی از تجربه هم بازی شدن در کنار بازیگران آذری نیز گفت: سریال جلال بالغ بر ۲۰۵ بازیگر دیالوگ گو داشت که به غیر از من، مهران رجبی و خانم ریاضی مابقی بازیگران و هنرمندان آذری بودند که یکی از یکی درخشان‌تر هستند و به عنوان بازیگری که با همه آن‌ها سکانس مشترک داشته ام از حضور در کنارشان لذت بردم.

وی در پایان در خصوص کم کار بودن خود گفت: از کودکی وارد این حرفه شدم و امسال بیست و هشتمین سال دوران بازیگری ام را سپری می‌کنم و تکلیفم با این حرفه مشخص شده است و درست است که از این حرفه امرار و معاش می‌کنم و شغل دیگری هم ندارم، ولی نه به دنبال شهرت هستم و نه به دنبال بزرگ کردن زندگی ام چرا که ترجیح می‌دهم زندگی ام را کوچک نگه دارم تا خودم کوچک نشوم.
** آغاز پخش «بزنگاه» در افغانستان و تاجیکستان
شبکه آی‌فیلم از دوشنبه ۱۴ بهمن، مجموعه تلویزیونی «بزنگاه» به کارگردانی رضا عطاران را برای طرفدارانش در افغانستان و تاجیکستان روی آنتن کانال آی فیلم ۲ می‌برد.

این سریال طنز در ماه رمضان سال ۱۳۸۷ از شبکه سه سیما پخش شده و رضا عطاران، حمید لولایی، عطیه معصومی، علی صادقی، سوسن پرور، غلامرضا نیکخواه، مرجانه گلچین، محمود بهرامی، هنگامه حمیدزاده، احمد پورمخبر و... در آن بازی کرده‌اند.

«بزنگاه» هر شب ساعت ۱۹ به‌وقت تهران و ۲۰ به‌وقت کابل و ۲۰:۳۰ به‌وقت دوشنبه تاجیکستان راهی آنتن می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های ۰۱:۰۰، ۰۷:۰۰ و ۱۳:۰۰ به‌وقت تهران خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن نجفی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نقش اول سریال سریال جلال بازیگر نقش کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است

پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت سریال‌های الف ویژه اظهار‌کرد: دو مجموعه تلویزیونی «الف ویژه» فاخر سلمان فارسی و موسی‌(ع) در دست تولید است‌؛ هر دو مجموعه نمایشی با برنامه‌ریزی منظم، مراحل مختلف آنها در حال پیشرفت است.وی افزود: فناوری تولید مجموعه موسی‌(ع) با سریال سلمان فارسی و همه مجموعه‌های نمایشی که تا‌کنون تولید شده، متفاوت است و براساس تولید مجازی یا همان Visual Production در دست ساخت است که تجهیزات قابل توجهی را باید تأمین کنیم که به تدریج در حال تأمین است. 
  روند سنتی تولید سریال‌های تاریخی تغییرکرد
رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم امسال دو مجموعه تلویزیونی موسی‌(ع) وسلمان فارسی براساس زیرساخت‌ها و تجهیزات تولید مجازی در تراز روز دنیا قرار گیرند.به نظر می‌رسد تولید مجموعه‌های فاخر الف ویژه اگر بخواهد با شکل فعلی ادامه یابد، هم به لحاظ هزینه و هم به لحاظ زمان تولید چندان به صرفه نباشد‌؛ لذا ما توسعه فناوری جدید «تولید مجازی» را هدف قرار داده‌ایم. وی ادامه داد: درحال حاضر فصل یک سریال سلمان فارسی درخاک ایران از سال گذشته شروع شده و با همان برنامه‌ریزی که پیش‌بینی شده در حال پیشروی است و شاهد حضور مجدد عوامل و بازیگران و برنامه‌سازی در شهرک غزالی صداوسیما هستیم.به گفته رئیس سازمان صداوسیما، سریال سلمان فارسی در سه فصل ساخته می‌شود؛ فصل دوم آن که مربوط به بیزانس بوده، به اتمام رسیده و در حال حاضر فصل ایران در حال تصویربرداری است و فصل پایانی هم که مربوط به بخش حجاز است، بعد از این‌که فصل ایران به مراحل وسط یا پایانی برسد، مراحل پیش‌تولید فصل حجاز آغاز می‌شود. جبلی درباره لوکیشن تصویربرداری سلمان فارسی یادآور شد: عموما لوکیشن‌هایی که برای فصل بیزانس طراحی شد، در مجموعه شهرک سینمایی غزالی سازمان صداوسیما ساخته شد و یک ساخت و سازهای ماندگاری است که برای همه مجموعه‌های تلویزیونی یا سینمایی قابل استفاده است. 
 
صداوسیما سریال‌های نمایش خانگی تراز را خریداری می‌کند
وی در پاسخ به پرسشی درباره خریداری سریال‌های نمایش خانگی ازسوی صداوسیما و پخش در شبکه‌های سیما اظهار‌کرد: اگر در تولید مجموعه‌های نمایشی با ضوابط سازمان صداوسیما و هماهنگی بین تهیه‌کننده و مجموعه صداوسیما، برای شبکه نمایش خانگی برنامه‌ای تولید شود، هم حمایت ‌ و هم خریداری می‌کنیم اما فعلا به مورد مشخصی نمی‌توانم اشاره‌کنم. 
 
سیاست صداوسیما، فصول بعدی‌سازی سریال‌های موفق است
رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت فصول بعدی سریال‌های پرمخاطب سیما بیان کرد: اساسا یکی از پایه‌های اساسی طرح تحول صداوسیما، فصل دوم‌سازی است به این معنا که اگر مجموعه‌هایی به هر دلیلی توفیقاتی داشتند، آن سریال‌ها به‌عنوان ارزش و ویژند صداوسیما مورد بهره‌‌برداری قرار می‌گیرند و فصول بعدی آنها تلاش می‌شود ساخته شود‌؛ البته در هر موضوعی فصل‌های جدید باید با موضوعات متنوع و کیفیت بالاتر و بهتر ساخته شود تا به آن برند لطمه وارد نشود. وی ادامه داد: عملکرد صداوسیما در دو سه سال اخیر نشان می‌دهد از برندهای مهم حمایت کرده و برای ساخت فصل‌های بعدی آنها اقدام کرده است؛ مثلا زیرخاکی و «نون‌خ» بخشی از آنهاست‌. درباره ساخت فصول بعدی پایتخت هم قبلا توضیح داده‌ام؛ بنابراین سیاست مذکور ادامه می‌یابد و هر مجموعه‌ای که موفق بوده، مطمئن باشید ساخت فصول بعدی آنها در دستور‌ کار است. 

دیگر خبرها

  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • (ویدئو) روایت زنده‌یاد ناصر چشم‌آذر از ساخت موسیقی متن فیلم «ای ایران»
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد